facebook pixell

Dego Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Diepestraat 91
2060 Antwerpen

Enkel op
afspraak

Nieuws

DELA-uitvaartverzekering, een uitstekende nabestaandenzorg

Je denkt er misschien nog niet aan, en maar goed ook! Maar toch is het niet onbelangrijk om eens na te denken over het kostenplaatje van je begrafenis en de last op de schouders van de nabestaanden… Een uitvaartverzekering sluit je namelijk af om je nabestaanden te sparen van administratieve taken en eventueel hoogoplopende kosten. Je zou het misschien niet denken, maar de kosten kunnen oplopen tot 7.000 euro of meer, dat is té gek?!

Nabestaandenzorg

Bij de uitvaartverzekering gaat het verder dan de geldkwestie. Met het DELA-uitvaartplan willen we de praktische zaken bij een overlijden tot het minimale beperken. Nabestaandenzorg is dan ook een belangrijk onderdeel van de uitvaartverzekering van DELA.

Na de uitvaart stuiten nabestaanden op allerlei zaken die in orde gebracht moeten worden, soms zelfs zaken waar ze niet eens weet van hebben… Ook hier helpt DELA!

We bieden je de hulp die je nodig hebt

De DELA-uitvaartverzekering staat dus vooral bekend om zijn uitstekende nabestaandenzorg. Misschien nog net belangrijker dan het effectief financieren van de begrafenis, is de hulp die wordt aangeboden aan de nabestaanden. De hulp die hier voorzien wordt, kan erg ver gaan: van het in handen nemen van bepaalde contracten inzake telefonie of gas, tot het regelen van opvang voor kinderen of dieren tijdens het regelen van de uitvaart.

Hoe werkt de DELA-uitvaartverzekering?

Wanneer je een uitvaartverzekering afsluit, kies je zelf een bepaald kapitaal dat gedekt dient te worden. Je maakt dus een schatting of bepaalt wat jou een reëel bedrag lijkt voor de organisatie van jouw uitvaart en de zorg voor je nabestaanden, en geeft dit op als kapitaal binnen de verzekering.

Wanneer het voor jou financieel niet perse nodig is om de verzekering aan te gaan, kan je een verzekering afsluiten voor een lager bedrag om toch jouw nabestaanden te ontzorgen. Een laagverzekerd bedrag betekent ook een lagere premie, het hoeft dus absoluut niet duur te zijn!

Vervolgens kan je zelf kiezen wat de regelmaat wordt van jouw betalingen. Bepaal zelf of je een maandelijkse, halfjaarlijkse of jaarlijkse premie zal betalen. Of betaal je de premie liever in één keer? Kies dan voor een koopsom en betaal ineens het volledige bedrag. Dit geeft je een groot voordeel, namelijk dat je bijvoorbeeld nu eenmaal € 4.500 betaald, maar later wel recht hebt op een uitvaart van € 6.000.

Verzekerd vanaf dag één

Het verschil met een spaarboekje? Wel, belangrijk te vernoemen bij de uitvaartverzekering, is dat je verzekerd bent vanaf het moment dat je jouw eerste premie hebt betaald.

Stel: je sluit in november je verzekering af en betaalt in december je eerste premie. Als je in januari plots komt te overlijden, zal je DELA-uitvaartverzekering het volledige verzekerde kapitaal uitkeren.

Wij bij DEGO-verzekeringen bieden deze verzekeringen aan. Onze experten helpen jou graag een uitvaartverzekering op maat op te stellen. Neem zeker even contact op!

Kom nog meer te weten over de DELA-uitvaart.

Neem contact op.

03/232.30.11

Meer artikels

Sneeuwvakanties: vergeet je reisverzekering niet!


Sneeuwvakanties: vergeet je reisverzekering niet!


Dego Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaarSchade melden | Vacatures |  Nuttige links Een vraag?03/232.30.11Diepestraat 912060 AntwerpenEnkel opafspraakAfspraak →← Nieuws De wintermaanden zijn...

DEGO VERZEKERINGEN

Diepestraat 91 - 2060 Antwerpen

info@degoverzekeringen.be

03/232.30.11

03/232.31.37

FSMA: 062114A

RPR: 0861.857.569

AssurMIFID

Openingsuren

Wij werken steeds op afspraak. Maak hier uw afspraak en we helpen u graag persoonlijk verder.

© copyright DEGO Verzekeringen | Privacy BeleidBy Publiplus