facebook pixell

Dego Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Diepestraat 91
2060 Antwerpen

Enkel op
afspraak

Nieuws

Kan je jouw tuin verzekeren?

Jouw tuin is een oase van rust en plezier, een plek waar je kan ontspannen, spelen en genieten van de natuur. Maar heb je er ooit over nagedacht hoe je jouw tuin en zelfs jouw zwembad kunt beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen? 

Waarom jouw tuin en/of zwembad verzekeren?

Natuurrampen en extreme weersomstandigheden: Tuinen en zwembaden kunnen aanzienlijke schade oplopen tijdens hevige stormen, overstromingen of andere natuurrampen. Een passende verzekering dekt de kosten van herstel of vervanging van beschadigingen in de tuin. .

Diefstal en vandalisme: Tuinmeubilair, gereedschap en decoraties zijn jammer genoeg vaak doelwitten voor diefstal en vandalisme. Een verzekering kan jou beschermen bij eventuele schade door derden. 

Aansprakelijkheid: Als een bezoeker gewond raakt in jouw tuin of zwembad, kan je aansprakelijk worden gesteld. Een aansprakelijkheidsverzekering voor jouw tuin en zwembad kan jou beschermen tegen juridische kosten en claims.

Hoe uw tuin en/of zwembad verzekeren?

Woonverzekering:  Sommige woonverzekeringen dekken ook de inhoud van jouw tuin, inclusief tuinmeubilair en gereedschap. Het is echter belangrijk om je polis goed te controleren om te kijken welke dekking wordt geboden.

Aparte tuin- en zwembadverzekering: In sommige gevallen kan je een afzonderlijke verzekering afsluiten die specifiek is gericht op jouw tuin en zwembad. Deze polis kan schade door natuurrampen, diefstal, vandalisme en aansprakelijkheid dekken.

Familiale verzekering: Naast het verzekeren van uw tuin en zwembad, is het verstandig om een familiale verzekering af te sluiten. Dit beschermt u tegen eventuele juridische kosten als er zich ongelukken voordoen in uw tuin of zwembad.

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een verzekering? 

Dekking: Zorg ervoor dat je de dekking van de verzekering goed begrijpt zodat je zeker bent dat alle relevante risico’s afgedekt zijn.

Premie: Vergelijk premies van verschillende verzekeraars om de beste prijs-kwaliteitverhouding te vinden voor jouw tuin- en zwembadverzekering.

Eigen risico: In het geval van een claim moet je sowieso jouw eigen risico betalen.  Zorg ervoor dat dit bedrag voor jou betaalbaar is zodat je niet voor verrassingen komt te staan..

Jouw tuin en zwembad verzekeren is niet alleen een verstandige financiële beslissing, maar het geeft je ook gemoedsrust. 

Benieuwd naar hoe wij jou kunnen helpen?

Neem contact op met ons om meer te weten te komen over uw opties en om de juiste dekking te vinden die bij jouw tuin en/of zwembad past.

Neem contact op.

03/232.30.11

Meer artikels

Dé all-in-one verzekering voor huurders

Dé all-in-one verzekering voor huurders

Stel je voor: een wereld waarin je bijna al je dagelijkse risico’s met één pakket kunt dekken, zonder gedoe en in een paar simpele stappen. Dat klinkt als een droom, toch? Die droom is nu werkelijkheid…

Sneeuwvakanties: vergeet je reisverzekering niet!


Sneeuwvakanties: vergeet je reisverzekering niet!


Dego Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaarSchade melden | Vacatures |  Nuttige links Een vraag?03/232.30.11Diepestraat 912060 AntwerpenEnkel opafspraakAfspraak →← Nieuws De wintermaanden zijn...

DEGO VERZEKERINGEN

Diepestraat 91 - 2060 Antwerpen

info@degoverzekeringen.be

03/232.30.11

03/232.31.37

FSMA: 062114A

RPR: 0861.857.569

AssurMIFID

Openingsuren

Wij werken steeds op afspraak. Maak hier uw afspraak en we helpen u graag persoonlijk verder.

© copyright DEGO Verzekeringen | Privacy BeleidBy Publiplus