facebook pixell

Dego Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Diepestraat 91
2060 Antwerpen

Enkel op
afspraak

Nieuws

Kies je voor een uitvaartverzekering? Dan kies je voor gemoedsrust!

Een overlijden gaat gepaard met heel wat kosten en administratie. Gelukkig kan je je nabestaanden ontzorgen met een uitvaartverzekering. We lichten de mogelijkheden even voor je toe.

Je eigen overlijden, iets waar je meestal niet graag bij stilstaat… Of misschien heb je zelf al ideeën over hoe je begrafenis eruit kan zien? Jammer genoeg komen er heel wat kosten kijken bij een overlijden en heel wat geregel voor de nabestaanden. Met een uitvaartverzekering kan je zelf de touwtjes in handen nemen op financieel en administratief vlak.

Want wist je dat een uitvaart gemiddeld tussen €5.500 en €7.500 kost? De kostprijs is afhankelijk van de grootte van de gedenksteen en/of de genodigden voor de koffietafel. Een hele boterham, waarmee je je nabestaanden liever niet opzadelt.

Onze DELA Uitvaartverzekering

Met onze DELA Uitvaartverzekering kan je je verzekeren op maat van jouw wensen en budget. Je bepaalt zelf het kapitaal waarvoor je gedekt wil worden, en kiest of je de premie in één keer of in meerdere keren betaalt. Vanaf de eerste premiebetaling ben je levenslang verzekerd op het risico voor overlijden. 

En een mooie extra bij onze uitvaartverzekering: in deze polis zit standaard de ‘nabestaandenzorg’ inbegrepen. Bij je overlijden neemt een consulent contact op met je familie om hen te ondersteunen met alle praktische en administratieve zaken die geregeld moeten worden. Zo ontzorg je je nabestaanden niet alleen financieel, maar ook praktisch. 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Contacteer ons, wij adviseren je graag! 

Neem contact op.

03/232.30.11

Meer artikels

Oudejaarsavond: bent u goed verzekerd?


Oudejaarsavond: bent u goed verzekerd?


Dego Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaarSchade melden | Vacatures |  Nuttige links Een vraag?03/232.30.11Diepestraat 912060 AntwerpenEnkel opafspraakAfspraak →← Nieuws Het aftellen naar...

DEGO VERZEKERINGEN

Diepestraat 91 - 2060 Antwerpen

info@degoverzekeringen.be

03/232.30.11

03/232.31.37

FSMA: 062114A

RPR: 0861.857.569

AssurMIFID

Openingsuren

Wij werken steeds op afspraak. Maak hier uw afspraak en we helpen u graag persoonlijk verder.

© copyright DEGO Verzekeringen | Privacy BeleidBy Publiplus