facebook pixell

Dego Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Diepestraat 91
2060 Antwerpen

Enkel op
afspraak

Nieuws

Oudejaarsavond: bent u goed verzekerd?


Het aftellen naar Oudejaarsavond is begonnen, en terwijl we ons voorbereiden op een feestelijke afsluiting van het jaar, is het van essentieel belang om ervoor te zorgen dat uw verzekeringen op orde zijn. DEGO Verzekering staat paraat om u te helpen beschermen tegen onverwachte situaties tijdens de festiviteiten. Laten we eens kijken naar enkele specifieke situaties en hoe een goede verzekering u gemoedsrust kan bieden.

1. Traiteur aan huis: culinaire verwennerij met zekerheid

Als u een traiteur aan huis hebt ingehuurd om uw Oudejaarsavond nog specialer te maken, is het verstandig om te controleren of uw verzekering dekking biedt voor eventuele schade of ongevallen die tijdens het evenement kunnen optreden. 

2. Huishoudhulp: een opgeruimd begin van het nieuwe jaar

Oudejaarsavond kan behoorlijk hectisch zijn, en een extra paar handen om te helpen bij het opruimen kan een zegen zijn. Als u huishoudhulp hebt ingeschakeld, controleer dan of uw verzekering de nodige dekking biedt in geval van ongevallen of schade tijdens het werk. DEGO Verzekering begrijpt dat een opgeruimd begin van het nieuwe jaar essentieel is en biedt passende dekkingen.

3. Bijberoepen en tijdelijke evenementen: verzekerd voor succes

Als u een bijberoep uitoefent, zoals bijvoorbeeld het verkopen van handgemaakte producten op Kerstmarkten, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw bedrijf voldoende verzekerd is. DEGO Verzekering biedt op maat gemaakte polissen voor zelfstandigen en kleine ondernemers, zodat u met een gerust hart uw bijberoep kunt uitoefenen.

4. Voertuigverzekering: veilig thuiskomen na de feestelijkheden

Of u nu van plan bent om met de auto of een ander voertuig naar een feest te gaan, zorg ervoor dat uw voertuigverzekering volledig is en aangepast aan uw behoeften. DEGO Verzekering biedt verschillende dekkingen die uw veilige thuiskomst na de feestelijkheden waarborgen.

Tijdens de feestdagen is onze “Waarborg BOB” ook een enorme plus om in jouw polis op te nemen. Met onze “Waarborg BOB” ben jij verzekerd als je BOB bent of als je een BOB nodig hebt.  

Oudejaarsavond is een tijd van vreugde en samenzijn, maar het is ook belangrijk om voorbereid te zijn op mogelijke risico’s. Met DEGO Verzekering kunt u rekenen op een partner die u begrijpt en die u helpt om met vertrouwen het nieuwe jaar in te gaan. Neem vandaag nog contact op met onze deskundige adviseurs om ervoor te zorgen dat uw Oudejaarsavond niet alleen feestelijk, maar ook zorgeloos is.

En uiteraard willen we jullie via deze weg alvast fijne feestdagen toewensen! 2024 wordt sowieso een fantastisch jaar, dat kunnen we je verzekeren 😉

Neem contact op.

03/232.30.11

Meer artikels

Team in de kijker

Team in de kijker

Benieuwd naar de mensen achter DEGO Verzekeringen? Vandaag zetten we onze collega Steve in de kijker! Steve werkt al tien jaar bij ons en deelt graag zijn ervaringen en inzichten. Laten we hem beter leren kennen!

Dé all-in-one verzekering voor huurders

Dé all-in-one verzekering voor huurders

Stel je voor: een wereld waarin je bijna al je dagelijkse risico’s met één pakket kunt dekken, zonder gedoe en in een paar simpele stappen. Dat klinkt als een droom, toch? Die droom is nu werkelijkheid…

DEGO VERZEKERINGEN

Diepestraat 91 - 2060 Antwerpen

info@degoverzekeringen.be

03/232.30.11

03/232.31.37

FSMA: 062114A

RPR: 0861.857.569

AssurMIFID

Openingsuren

Wij werken steeds op afspraak. Maak hier uw afspraak en we helpen u graag persoonlijk verder.

© copyright DEGO Verzekeringen | Privacy BeleidBy Publiplus