facebook pixell

Dego Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Diepestraat 91
2060 Antwerpen

Enkel op
afspraak

Nieuws

Ilse, onze nieuwste polis- en schadebeheerster

Ilse is de nieuwste aanwinst van DEGO verzekeringen. En of ze een aanwinst is! Na enkele weken inlopen en een kort, maar heel krachtige opleiding, is ze helemaal klaargestoomd om ons team voltijds te vervoegen.

Hoe ben je hier terecht gekomen?

Na een periode op de hogeschool te vertoeven, besefte Ilse al snel dat dit niets voor haar was. Maar dat was stilzitten ook absoluut niet. De keuze om aan het werk te gaan, was dus al snel gemaakt. Zo kwam ze via een kennis terecht bij ons kantoor. Na een zeer leuke, spontane sollicitatie werd besloten om Ilse aan te werven en ze het vertrouwen te geven dat ze uitstraalt. 

Omschrijf jezelf  

Met heel wat ervaring in de horeca, is Ilse uitgebloeid tot een sociale jonge dame, die enorm graag met mensen bezig is en daarnaast haar voldoening haalt uit het helpen van mensen. Dit zijn de perfecte eigenschappen om de klanten bij DEGO Verzekeringen op een juiste manier te woord te staan en te helpen bij al hun vragen en dossiers.

Wat is er zo leuk aan DEGO?  

DEGO bestaat uit een klein, maar enorm leuk team. De collega’s zorgen dus voor een leuke sfeer op de werkvloer wat zeker niet onbelangrijk is. Daarnaast omschrijft Ilse het als een vak waarin veel variatie aan bod komt. Anders dan haar verwachtingen, draait het niet enkel om de zware last van problemen, maar gaat het vooral over de positieve noot waarin je mensen kan helpen en de dankbaarheid van hen terugkrijgt.

Ilse op een ludieke manier

– Waar mogen ze jou s nachts voor wakker maken? Lekker eten

– Als je jezelf zou vergelijken met een dier, welk zou dat zijn en waarom? Op dit moment een rups, die gaat ontpoppen tot een mooie vlinder binnen DEGO.

– Wat zijn je dromen? Heel simpel: gelukkig zijn, zonder veel miserie. Hakuna matata!

Neem contact op.

03/232.30.11

Meer artikels

Sneeuwvakanties: vergeet je reisverzekering niet!


Sneeuwvakanties: vergeet je reisverzekering niet!


Dego Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaarSchade melden | Vacatures |  Nuttige links Een vraag?03/232.30.11Diepestraat 912060 AntwerpenEnkel opafspraakAfspraak →← Nieuws De wintermaanden zijn...

DEGO VERZEKERINGEN

Diepestraat 91 - 2060 Antwerpen

info@degoverzekeringen.be

03/232.30.11

03/232.31.37

FSMA: 062114A

RPR: 0861.857.569

AssurMIFID

Openingsuren

Wij werken steeds op afspraak. Maak hier uw afspraak en we helpen u graag persoonlijk verder.

© copyright DEGO Verzekeringen | Privacy BeleidBy Publiplus