facebook pixell

Dego Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Diepestraat 91
2060 Antwerpen

Enkel op
afspraak

Nieuws

De Schengenpolis: bijstandsverzekering voor een zorgeloos verblijf

Of het nu klanten, collega’s, familieleden of vrienden zijn die naar u toe reizen, met Schengen hebben ze een zorgeloos verblijf. Met deze bijstandsverzekering zijn ze beschermd tegen onvoorziene situaties zoals ziekte, ongevallen binnen de Schengenzone.

Schengen is een tijdelijke of jaarlijkse reisverzekering met een brede dekking in de Schengenzone en voldoet aan de Europese richtlijn voor het verkrijgen van een Schengenvisum (hiermee mag de persoon in kwestie verblijven in de landen binnen de Schengenzone). Met deze verzekering zijn uw bezoekers gedekt voor diverse noodgevallen, zoals repatriëring, dringende hospitalisatie en medische kosten tot €30.000.

Deze polis dekt ook de verbintenis tot tenlasteneming van de garant. Deze kan worden afgegeven voor elke persoon uit een niet-EU-land die van plan is om voor een kort verblijf in België, ongeacht of ze onderworpen zijn aan visumplicht of vrijstelling daarvan. Wanneer de verbintenis tot tenlasteneming wordt ingediend samen met de visumaanvraag, wordt deze als een geldig bewijs beschouwd dat de betrokken persoon voldoende financiële middelen heeft om hun verblijf in België te bekostigen.

Het is essentieel om goed voorbereid te zijn wanneer buitenlandse bezoekers naar u toe reizen. Met Schengen kunnen uw bezoekers met een gerust hart genieten van hun reiservaring in België, wetende dat ze beschermd zijn in geval van onze onvoorziene omstandigheden.

Benieuwd naar hoe wij jou hierbij kunnen helpen? Ontdek snel meer informatie op onze website: https://www.assudis.be/nl/quotation/quotation

Neem contact op.

03/232.30.11

Meer artikels

Oudejaarsavond: bent u goed verzekerd?


Oudejaarsavond: bent u goed verzekerd?


Dego Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaarSchade melden | Vacatures |  Nuttige links Een vraag?03/232.30.11Diepestraat 912060 AntwerpenEnkel opafspraakAfspraak →← Nieuws Het aftellen naar...

DEGO VERZEKERINGEN

Diepestraat 91 - 2060 Antwerpen

info@degoverzekeringen.be

03/232.30.11

03/232.31.37

FSMA: 062114A

RPR: 0861.857.569

AssurMIFID

Openingsuren

Wij werken steeds op afspraak. Maak hier uw afspraak en we helpen u graag persoonlijk verder.

© copyright DEGO Verzekeringen | Privacy BeleidBy Publiplus