facebook pixell

Dego Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Diepestraat 91
2060 Antwerpen

Enkel op
afspraak

Nieuws

Vertrek goed verzekerd op reis!

De zomer zegt reizen! Maar dat lijkt tegenwoordig niet meer altijd zo simpel te zijn zoals het ooit was. Je kan er dus ten alle tijden vanuit gaan dat er iets kan gebeuren met je gezondheid, maar ook met je reismaatschappij of hinder op de luchthaven. Wees hier dus zeker op voorbereid en schaf je de nodige verzekeringen aan om je op voorhand in te dekken, want dit zal de luchtvaartmaatschappij en de luchthaven zelf ook zijn.

Allereerst is het enorm aangeraden om een reisverzekering (ook reisbijstandsverzekering genoemd) af te sluiten. Deze verzekering zal je verzekeren in geval van annulatie van de reis, verloren bagage, pech, ongeval of ziekte. Of simpelweg ben je verzekerd tegen de materiële en lichamelijke schade die je kan oplopen. De verzekering omvat dus al een groot deel van de zaken die kunnen mislopen bij het vertrek of tijdens de reis. Een onmisbare dus, zeker in deze tijden!

Je kan de reisbijstandsverzekering voor een lange periode afsluiten, maar je kan ook kiezen om dit slechts voor een beperkte tijd te nemen.

Verder kom je vaak al een heel stap verder met enkele verzekeringen die je al dan niet verplicht, hoogstwaarschijnlijk sowieso al hebt afgesloten in eigen land. Denk maar aan een autoverzekering, brandverzekering, hospitalisatieverzekering, ongevallenverzekering en/ of familiale verzekering.

Deze verzekeringen beschermen je tegen zaken die je altijd kunnen overkomen. Als je jezelf in het buitenland bevindt, ben je dan maar liever goed voorbereid denken we dan. Met deze verzekeringen op zak, kan je er toch weer heel wat zekerder van zijn dat je gedekt bent voor zo goed als alle incidenten, dus ook op vakantie. Je weet maar nooit wat je overkomt op reis!

Heb je graag bijkomende informatie of kunnen we je ergens anders mee helpen? Onze experten helpen je graag verder!

Neem contact op.

03/232.30.11

Meer artikels

Sneeuwvakanties: vergeet je reisverzekering niet!


Sneeuwvakanties: vergeet je reisverzekering niet!


Dego Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaarSchade melden | Vacatures |  Nuttige links Een vraag?03/232.30.11Diepestraat 912060 AntwerpenEnkel opafspraakAfspraak →← Nieuws De wintermaanden zijn...

DEGO VERZEKERINGEN

Diepestraat 91 - 2060 Antwerpen

info@degoverzekeringen.be

03/232.30.11

03/232.31.37

FSMA: 062114A

RPR: 0861.857.569

AssurMIFID

Openingsuren

Wij werken steeds op afspraak. Maak hier uw afspraak en we helpen u graag persoonlijk verder.

© copyright DEGO Verzekeringen | Privacy BeleidBy Publiplus