facebook pixell

Dego Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Diepestraat 91
2060 Antwerpen

Enkel op
afspraak

Nieuws

Welke verzekeringen voor jouw profiel? Enkele tips!

Goed verzekerd zijn is cruciaal! Naast enkele verplichte verzekeringen, zijn er polissen die je optioneel kan bijnemen. Welke verzekeringen het best bij jou passen, hangt af van jouw gezinssituatie en leeftijd. Zo zal een jong gezin met kinderen andere verzekeringen behoeven, dan een alleenstaande gepensioneerde man. Wij geven je enkele tips!

Sommige verzekeringen zijn verplicht, denk maar aan de autoverzekering. Stel je mensen te werk in je woning (zonder dienstencheques of andere derde partij)? Ook dan moet je verplicht een verzekering afsluiten in het kader van mogelijke arbeidsongevallen.

Ben je niet (correct) verzekerd? Dan wacht je een boete of erg grote kost moest het fout lopen!

Niet verplicht, wel aan te raden

Niet verplicht, maar wel aan te raden, is de hospitalisatieverzekering. Kom je in het ziekenhuis terecht voor een operatie, bevalling of andere opname? Dan wordt een deel van de medische kosten terugbetaald en kom je niet voor torenhoge ziekenhuisfacturen te staan! En die kunnen aardig oplopen…

Ook de brandverzekering is niet verplicht, al kan deze soms wel verplicht worden door je huisbaas indien je een pand huurt of door je kredietinstelling als eigenaar. Een brandverzekering beschermt je tegen kosten in je woning door brand-, storm- en waterschade.

Nog eentje die wij sterk adviseren, is de ‘Burgerlijke aansprakelijkheid’, ook wel familiale verzekering genoemd. Zeker met kinderen en/of dieren in huis want een ongelukje is snel gebeurd. Met een familiale polis ben je gedekt voor onopzettelijke schade die jij of een gezinslid berokkent aan derden.

En reis je vaak? Dan kan de annulatieverzekering nuttig zijn! Hierdoor recupereer je een deel van de kosten indien je een reis of verblijf moet annuleren.

Kostprijs verschilt per profiel

De kostprijs van een polis hangt af van de dekking en de leeftijd van de persoon die zich verzekert. Informeer je daarom goed en laat je adviseren over de meest geschikte verzekeringen voor jouw profiel.

De medewerkers van DEGO Verzekeringen adviseren jou graag!

Neem contact op.

03/232.30.11

Meer artikels

Sneeuwvakanties: vergeet je reisverzekering niet!


Sneeuwvakanties: vergeet je reisverzekering niet!


Dego Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaarSchade melden | Vacatures |  Nuttige links Een vraag?03/232.30.11Diepestraat 912060 AntwerpenEnkel opafspraakAfspraak →← Nieuws De wintermaanden zijn...

DEGO VERZEKERINGEN

Diepestraat 91 - 2060 Antwerpen

info@degoverzekeringen.be

03/232.30.11

03/232.31.37

FSMA: 062114A

RPR: 0861.857.569

AssurMIFID

Openingsuren

Wij werken steeds op afspraak. Maak hier uw afspraak en we helpen u graag persoonlijk verder.

© copyright DEGO Verzekeringen | Privacy BeleidBy Publiplus