facebook pixell

Dego Verzekeringen is een onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Diepestraat 91
2060 Antwerpen

Enkel op
afspraak

Nieuws

Wijzigende thuissituatie, wat gebeurt er verzekeringsgewijs?

Een verandering van de thuissituatie kan in vele gevallen een verandering van de reeds afgesloten of nieuwe verzekeringen betekenen. Dit is niet altijd het geval, maar het is aangeraden om dit toch even na te gaan. We informeren je alvast even rond de meest voorkomende.

Op je eigen benen

Wanneer je het ouderlijk huis verlaat om een appartement of woning te huren, is het verplicht een brandverzekering af te sluiten voor jouw huurdersaansprakelijkheid. Als bijkomende optie kan je hier ook jouw inboedel verzekeren, wat enorm aangeraden is. Zo ben je in geval van brand verzekerd voor de schade aan het gebouw, je inboedel en aan derden.

Je kan ook best voor een familiale verzekering kiezen. Zo ben je verzekerd voor alle ongevallen die gebeuren in de privésfeer, uitgesloten zijn hier ongevallen veroorzaakt als bestuurder van een motorvoertuig.

Bijkomend komen een hospitalisatie– en pensioensverzekering je waarschijnlijk ook goed van pas. Dit zijn opnieuw verzekeringen die sterk aangeraden zijn, om niet te zeggen dat ze echt wel bijna een must zijn. Sterker nog, een pensioensverzekering speelt ook nog eens in jouw voordeel op financieel vlak. Het fiscaal voordeel dat je hiermee verkrijgt, kan oplopen tot 30%.

Lang leve je huisgenoot

Of je nu gaat samenwonen met je partner, vrienden of een huisgenoot, één ding is zeker: je bespaart heel wat kosten. Dit geldt ook op vlak van je verzekeringen. 

Als je gaat samenwonen of bij iemand intrekt gelden dezelfde verzekeringsvereiste en aangeraden verzekeringen als hierboven omschreven. Het grootste verschil hier is dat je in vele gevallen de kost kan delen onder alle inwonende.

De medewerkers bij DEGO Verzekeringen geven je graag het nodige advies!

Neem contact op.

03/232.30.11

Meer artikels

Dé all-in-one verzekering voor huurders

Dé all-in-one verzekering voor huurders

Stel je voor: een wereld waarin je bijna al je dagelijkse risico’s met één pakket kunt dekken, zonder gedoe en in een paar simpele stappen. Dat klinkt als een droom, toch? Die droom is nu werkelijkheid…

DEGO VERZEKERINGEN

Diepestraat 91 - 2060 Antwerpen

info@degoverzekeringen.be

03/232.30.11

03/232.31.37

FSMA: 062114A

RPR: 0861.857.569

AssurMIFID

Openingsuren

Wij werken steeds op afspraak. Maak hier uw afspraak en we helpen u graag persoonlijk verder.

© copyright DEGO Verzekeringen | Privacy BeleidBy Publiplus